Isännöintipalvelut

Isännöinti Leivonen Oy tarjoaa hyvää ja henkilökohtaista isännöintipalvelua asiakkailleen. Yritys on perustettu vuonna 2007.

Asiakkaitamme ovat eri kokoiset ja ikäiset asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöyhtiöt sekä vuokra-taloyhtiöt. Hoidamme taloyhtiöitä Mäntsälässä, Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa, Pornaisissa, Askolassa, Nurmijärvellä, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Isännöinti on parhaimmillaan sujuvaa yhteistyötä taloyhtiön hallituksen kanssa sekä nopeaa ja vaivatonta palvelua asukkaiden suuntaan. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saavat tietoa taloyhtiöstään, voivat selvittää asioita tai jättää yhteydenoton isännöitsijälle verkkosivujemme kautta, kun se heille sopii. Isännöitsijän tavoittaa arkisin myös puhelimella, siksi suorat puhelinumeromme ovat esillä. 

Isännöintitoimisto on monenlaisen tiedon risteyskohta. Isännöitsijälle ilmoitetaan lapsen syntymästä ja ihmisen kuolemasta, ilmoitetaan vuotavasta hanasta ja meluavasta naapurista, kysytään jumiutuneesta ikkunasta ja maksamattomasta vuokrasta. Vastauksia kysymyksiin yritämme jatkossa jakaa soveltuvin osin verkkopalvelussamme asiakkaillemme ja muille asiasta kiinnostuneille.

Nykyaikainen isännöintitoimisto toimii yhteistyössä eri alojen osaajien kanssa. Käytämme Domus-isännöintijärjestelmää asiakkuuksien hallintaan, vastike- ja vuokravalvontaan ja kirjanpitoon. Finib -vakuutusmeklari huolehtii useimpien asiakkaidemme vakuutusturvan riittävyydestä. Rakennus- ja huoltoliikkeitä käytämme asiakkaan tarpeen mukaan, pyydämme jatkuvasti tarjouksia korjaustöistä ja huoltopalveluista sekä uusilta toimijoilta, että luotetuilta, hyväksi havaituilta yrityksiltä.

Isännöitsijämme osallistuvat vuosittain ajankohtaisiin koulutuksiin, joita järjestävät esimerkiksi Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto. 

Toivottavasti löydät sivuiltamme etsimäsi tiedon tai ota suoraan yhteyttä isännöitsijään.